29 juni

...... FALSTERBO 2010, SNART SÅ! åhw, jag är så jävla taggad :D kan det bli något annat än världsklass?? NEJ, det tror jag inte. och efter det så blir det några dagar i varberg! MMMMMMMMMMMM jag bara gillar!

dagen har bjudit på väldigt lite, jag har lyckats få till lite ordning i stallet nu iaf. Ska bara sätta upp lite krokar och en hylla tror jag! har skrivit en liten lista på vad som behöver införskaffas, och tänkte försöka ta mig ut o fixa det imorgon. Har ridit hästen lite också, han var överpigg och rättså jobbig idag. meeeen, det gör inget. Imorgon tänkte jag att jag skulle hoppa lite, och börjar bli dax att leta på lite fler tävligar :)

man kan inte alltid vara alla till lags, jag har insett det
det tog mig 19år, men nu tänker jag ta mig själv och mitt först utan att vara egoist




tillängnat amanda; "tjena pattarna, äre här ni hänger?!" ;)

/PUSS, hedman


23 juni

Två dagar avklarade på jobbet nu, tog en och en halv dag innan jag lyckades att förstöra ngt ;) lyckades bränna ett stort hål på tejpmaskinen med lödsaken! haha, så typiskt mig. Jobb imorgon också, sen är jag ledig i 7 dagar, OCH efter det en 36h helg..... när det är LA-festen. suck! ska se om jag kanske kan få vara ledig en dag iaf? troligtvis inte dock........ buuu.

mannen har även lyckats att fastna i staketet igen, känns som en tidsfråga innan han gör illa sig ordentligt! och jag har ingen aning om vad jag ska göra för att han inte skall hålla på sådära. Lösningen nu är iaf att han inte får gå brevid någon annan häst alls. Trodde att det skulle funka här där det är 2m mellan hagarna, men inte det heller. Fredriksson hade iaf gjort rent det nu på em. när han kommit in från hagen o då hade det sett fint ut iaf, och han var inte alls så svullen som han var i morse när jag var där. FINT! Imorgon skall Anna rida honom så att jag slipper stressa röven av mig <3


och som vanligt är det så mycket tankar och känslor. Jag saknar varberg o mina flickor så sjuuuukt mycket! Men jag antar att sommaren går fort och att vi snart är där igen, men det kommer inte att vara som det har varit! hrg3 och martina, inget kommer att vara sig likt utan er <3<3<3

Och trött är jag verkligen inte, borde sova.
ska göra ett försök, puss
/hedman


17 juni

hallå i lådan!


nu är jag hemma i Ludvika iaf, känns mindre bra dock! Hoppas att känslan släpper snart. Känns som att jag lämnade så mycket mer i Varberg än vad jag hade och komma "hem" till här.... suck.
hästen verkar iaf nöjd med sitt nya place, fast om jag tänker efter.. vart är han inte nöjd? hm. överallt.. Dock har inte saker blivit som jag tänkt mig med det heller, och hade jag fått göra om hade jag gjort annorlunda! Men lite försent nu, hade absolut inte varit i Ludvika alls om jag fått välja om!


nej, dax att sova! imorgon är det stallet som står på schemat, och en hel del saker som skall fixas dit innan jag får frispel..


gull<3
/hedman


10 juni

livet är en fest, och jag älskar det! den här veckan har det varit fredag hela veckan, och jag har druckit alla fredagar utom en. dock inte idag heller. Imorgon är det som vanligt denna vecka fredag, och då blir det kanske lite mera fest. MUMS! och på tal om fredag, så har M smittat mig med Napa-sjukan, så just nu låter det som att jag har ett rivjärn i halsen och hostar slemklumpar som är större än mitt huvud. myyyysigt!

4 dagar kvar tills skolan slutar och det känns fortfarande skönt att få åka hem ett tag. MEN tänker jag efter så känns det helt sjukt! För inget kommer att vara sig likt i höst när vi kommer tillbaka? tyckte det känndes konstigt förra året, och detta kommer att kännas ännu mera! Kommer garanterat gråta floder innan jag åker härifrån på tisdag....

och överlag tycker jag att alla är jävligt känsliga, överdrivna och omogna för tillfället? eller så är det jag som är okänslig, underdriven och jävligt övermogen? vad vet jag...






haha, puss
/hedman


3 juni

12 dagar kvar till skolavslutningen, det känns underbart!
men ångest ocg stress upp över öronen, tänk att det alltid är så mycket?

skall hur som helst blir väldigt skönt att komma hem till familjen och vännerna! ibland känns livet helt hopplöst när de är så långt borta..

Och alla undrar hur jag skall göra med hästen? svar; jag vet inte.... Det skär i hjärtat bara jag tänker tanken på att han kanske inte är hos mig om bara några månader, så jag låter helst bli att tänka på det........... <3

 

 .........  <3




xo
/hedman





2 juni

nu känner jag ett stort behov av att M skall komma hem, bodegan är väldigt tom utan henne..
 hoppträning i morse, hästen var tillslut mycket fin! sen har jag hunnit med en tripp till Slöinge med Må och Ravioli också och en svängom till ullared med V! :) gr8.

men på tal om annat känns det som att jag vandrar omkring i inget alls. vill ha skolavslutning nu, och sen åka hem till Ludvika. Jag behöver er där hemma nu......... suck!



jag har varit så ensam så länge nu
att jag byggt en skyhög mur runt mitt hjärta
för ingen skulle någonsin få komma in.
men så kom du..... <3


juan bol. hjärta
/sofia

RSS 2.0