21 september


hästen är halt, och bilen är sönder. suck...
bilen skiter jag faktist i, det är klart att det är jobbigt att inte ha ngn bil, men det är bara o hosta fram pengar så är den fixad på torsdag! men hästen däremot.. mitt hjärtegull, min man. det är det värsta jag vet när det är ngt tokigt med honom. han hatar att vara stilla, och jag hatar att se honom så uttråkad. blir ett samtal till slöinge imorgon och en tripp dit inom en snar framtid så att vi får ordning på det här nu <3juan bol

mitt upp i allt det jobbiga, så har jag iaf min underbara martin.
ingen i hela världen (knappt jag själv..) förstår nog hur lycklig
jag är över det.

vi är under samma himmel älskling, och snart får jag kyssa dig igen, snart, snart snart...


6 september





jag har knappt kunnat andats på hela dagen, bara försökt att låtsas som inget och bara hoppas på att allt skulle lösa sig! och det gjorde det, allt kommer att lösa sig så länge jag har dig vid min sida.

jag önskar att jag på något vis kunde visa dig, få dig att förstå hur mycket jag älskar dig. hur mycket jag uppskattar att du valt att vara med just mig, hur mycket jag älskar att vakna brevid dig. få dig att förstå att jag vill fortsätta att vakna brevid dig i restn av mitt liv. jag önskar att jag på något vis skulle kunna få dig att förstå att du är den bästa människan i hela världen och hur tacksam jag är för att du finns för mig. jag vet att jag aldrig någonsin kommer att kunna förklara allt detta för dig genom bara ord, men jag lovar dig att jag ska göra allt för att visa dig hjärtat. jag skulle vända ut och in på hela mig, hela värlen eller hela universum för oss.

<3jag älskar dig martin.



nu ska jag äntligen andas en stund, ignorera att du är 50mil bort och sen sova en stund.  

2 september

jag saknar allt som har med dig att göra
och nu vill jag inte vara utan dig mer..

<3martin

RSS 2.0